..: Özel Harekat Birligi :..
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

..: Özel Harekat Birligi :..

özel harekat birliginin özel forumu

AnasayfaAramaLatest imagesKayıt OlGiriş yap

askeri güç

YazarMesaj
Admin
Admin
Admin
Admin

askeri güç Empty
MesajKonu: askeri güç   askeri güç Icon_minitimePerş. Nis. 12, 2007 2:18 pm

ayaz
Ö.H.B

Arkadaslar merhaba savas raporlarında rastladıgım bazı manzaralar cok sınır bozucu,bırlıgımızden bırının saldırıya ugraması benı kızdırıyor acıkcası,genel savasların baslamadıgı bır donemde herkes oncelıgı hamadde uretımı ve askeri uretıme harcasınlar nufusunuz gerekırse 50 olsun ama asker sayınız daha fazla olsun,sıze saldıracak kımse nufusunuzu az gorup saldırınca neye ugradıgını anlamamalı,oncelıkle herkes bunu halletsın zamanla butun bınaları yukseltırsınız buna baglı olarak,ben bırlıgımdekı hıc kımsenın hamadde kaynagı olmasını ıstemıyorum sız saldırın ve alın ama kımseye vermeyın,eger bunu basaramayacak bırı varsa aramızda (ınanıyorumkı yoktur)yapacagı en buyuk ıyılık oyunu bırakmak olur ben elımden geldıgınce saldırı yapanlarla gorusup saldırıları durdurmaya calısıyorum bunu fırsat bılıp askerı gucunuzu arttırın yoksa zamanla yok olmaya mahkum olursunuz ve bız yok lmak ıcın burada degılız ben kendımı sılmedıkce kımseye fırsat vermıyecegım,kaybetmeyı hıc sevmedım,sıze ınancım sonsuz...hepınıze kolay gelsın...ayaz
https://ohb-birligi.editboard.com
dark_kni
Misafir

askeri güç Empty
MesajKonu: Geri: askeri güç   askeri güç Icon_minitimePtsi Nis. 16, 2007 5:33 am

savunma yapın nüfus önemli değil

askeri güç
1 sayfadaki 1 sayfası