| öneriler | |
|
|
Yazar | Mesaj |
---|
Admin Admin
| Konu: öneriler Perş. Nis. 12, 2007 2:08 pm | |
| ayaz Ö.H.B
bırlıgımızın ılerlemesı ıcın oncelıkle suanda bırlıgımızde bulunan arkadasların kendılerını gelıstırmesı gerekmektedır,nufusu 50 nın altında olan arkadaslar bıraz daha gayret gosterıp nufuslarını bıkac gun ıcerısınde 50 nın uzerıne cıkartsınlar,butun bırlık elemanları askerı guce onem versınler yakında guclu bırlıklerle zorlu savaslara gırersek zor durumda kalabılırız sonra kımse kmseye yardım edemez hale gelır ve cokerız herkes bır dayanısma ıcınde olmalıdır,sorunu olan arkadaslar bana ve yesıldag arkadasımıza ulassınlar,hepınızden bu konuda ozverı beklıyorum yok eger ben yapamam dıyen varsa yolu acık olsun...kolay gelsın 02.04.07 00:52 _____________________________________________________________ bully Ö.H.B
küçük köylere saldırıp hammaddeleri alsınlar aldıkları hammaddelerle gelişsinler 02.04.07 17:51 ___________________________________________________________ tr-ogen Ö.H.B
asker basarken aynı zamanda hammaddeye de önem verin 02.04.07 19:02 _____________________________________________________________ çerkez_can Ö.H.B2
galyalılar savunmada, cermenler saldırıda güçlensin. herkez en başarılı olduğu alanda yani bu sayede her oyuncu kendi çapında büyür. ardından destek.
birlik dayanışması ile herkez kendini aşar, saldırı ve savunmada aynı anda güçlenir. VEDE HAMMADDE İHTİYAÇLARIMIZI KENDİ ARAMIZDA KARŞILARSAK BİRBİRİMİZE BİR YARARIMIZ DOKUNUR. 02.04.07 21:06 ________________________________________________________ yeşildag Ö.H.B
arkadaşlar herkes yagmadan gelenlerle saatlik üretimini artırsın saatlik üretimdende önce savunmanız geliştirip sonra asker basın ve yanınızdaki birlikleri geliştirmeyin herkese kolay gelsin | |
|
| |
tr-ogen Misafir
| Konu: Geri: öneriler Cuma Nis. 13, 2007 9:31 am | |
| bide arkadaşlar gerilemeye başladık nüfusa daha ço könem verelim ayrıca oyuncu alalım |
|
| |
dark_kni Misafir
| Konu: Geri: öneriler Cuma Nis. 13, 2007 12:41 pm | |
| küçük köylerden aldığınz hammaddeleri aske üretmeye veya savunma amaçlı kullanın |
|
| |
Admin Admin
| Konu: Geri: öneriler Ptsi Nis. 16, 2007 10:01 am | |
| | |
|
| |
dark_kni Misafir
| Konu: Geri: öneriler Ptsi Nis. 16, 2007 12:56 pm | |
| arkadaşlar saldırı anında saldırı yapan kişinin hammadde almasını istemiyorsanız hammaddelerin birisine yolayın yada hemen harcayın |
|
| |
ayaz BirlikKurucusu
| Konu: Geri: öneriler Salı Nis. 17, 2007 3:53 pm | |
| bence oncelıkle oynamak ısteyen uyelerı bırlıge alın sayın gorevlı arkadaslar,bırcok bolume yazdım yıne yazıyorum bukadar sarı ısık yanan bır bırlık bır adım bıle atamaz nufusu gelısen 10 kısı yok nerdeyse,adamlar bırlıge gırdı kıpırdamıyor bıle,burası ne yol gecen hanı nede bız hancıyız burası OZEL HAREKAT BIRLIGI herkes duyarlı olsun gerekırse cıkarın,bunu benım soylememı beklemeyın arkadaslar eger sıralamamız yuksek olsaydı sımdı kımse hıc bırınıze saldıramazdı ve ben bu durumdan oldukca rahatsızım,bu arada pıratesle ateskesı kım ımzaladı konuyla ılgılı bılgı verırsenız sevınırım.ıyı oyunlar | |
|
| |
dark_kni Misafir
| Konu: Geri: öneriler Çarş. Nis. 18, 2007 4:44 am | |
| tr-ogen adamlar svşı bıraktı dedi bende baktım geri almışlar bende aldım |
|
| |
tr-ogen Misafir
| Konu: Geri: öneriler Çarş. Nis. 18, 2007 1:00 pm | |
| ama doğruu adamalr 3.kez savaşı bitirmek istiyolar |
|
| |
ayaz BirlikKurucusu
| Konu: Geri: öneriler Çarş. Nis. 18, 2007 2:54 pm | |
| arkadaslar savası bıtırmek ıstedıklerınden degıl tr ogene saldırmıslar yıne ,bırlık kurucularıda cıddı bırlıklerın savas teklıflerı kabul edılecektır demısler,ateskes yapmadık savası bıraktık dıyorlar,ve son soylenılen sanırım yakın bır gelecekte benım koye saldırıya gelecek,buyrun beklerım dedım. | |
|
| |
dark_kni Misafir
| Konu: Geri: öneriler Perş. Nis. 19, 2007 6:30 am | |
| tamam svşa devam ortadoğuyla savşıyoruzmu bide emeble |
|
| |
çerkez_can deneyimli
| Konu: Geri: öneriler Perş. Nis. 19, 2007 1:25 pm | |
| | |
|
| |